Vaillant staat voor innovatie, kwaliteit en service!


De Vaillant Group biedt haar klanten energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Uitgangspunt hierbij is installatie- en gebruiksgemak.

De Vaillant Group is een internationaal familiebedrijf met meer dan 140 jaar ervaring. Met verwarmingstechnologie als kerntaak is de Vaillant Group de op een na grootste fabrikant in Europa.

Voor de Vaillant Group, één van ‘s werelds milieuvriendelijkste fabrikanten van verwarmings- en airconditioningstechnologieen, is duurzaamheid een speerpunt. Verwarming en klimaat zijn onafscheidelijk. De moderne verwarmingstechnologie kan al vandaag een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van de doelstellingen van klimaatbescherming. Wanneer alleen al in Duitsland, oude verwarmingssystemen worden vervangen door hoog efficiënte technologieën, kan meer dan 30 procent van de energie per jaar worden bespaard en kan de Co2 emissie overeenkomstig met 30 procent worden verminderd.

De missie van de Vaillant group

Wij werken om de toonaangevende leverancier te zijn van verwarming, koeling en warm water oplossingen die gemakkelijk te gebruiken, milieuvriendelijk en energiebesparend zijn. We streven naar een duurzame en winstgevende groei voor ons familiebedrijf te realiseren.

 

Op zoek naar een nieuwe cv-ketel?Rovimax Totaal Installatie biedt u de moderne techniek van Vaillant aan waardoor u bent verzekerd van optimaal comfort, kwaliteit, betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing van energiekosten. Er zijn al meer dan 3,5 miljoen Vaillant toestellen in Nederland verkocht. Bijvoorbeeld een energiezuinige ecoTEC plus CV-ketel van Vaillant. De afgelopen jaren is deze Vaillant cv-ketel niet voor niets als beste uit de test gekomen bij de consumentenbond!

Wanneer u kiest voor een nieuwe Vaillant ketel bij Rovimax.nl, u  hoeft nergens meer naar om te kijken. Omdat wij platina dealer zijn van Vaillant, kunnen wij de uitstekende garantie en service van Vaillant doorzetten naar u, als consument


Als u klikt op Vaillant, kunt u al onze scherpe aanbiedingen bekijken en uw nieuwe Vaillant, direct online bestellen en vakkundig laten installeren door onze vakbekwame monteurs.


Waar kunnen wij u Vaillant leveren en installeren?

Rovimax Totaal Installatie is gevestigd in Amersfoort. Wij installeren uw nieuwe Vaillant cv ketel in een straal van 60 km om Amersfoort. Hierdoor kunnen we de regio"s, Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort voorzien van een nieuwe Vaillant cv ketel.
Voor uw nieuwe Vaillant EcoTec plus, Vaillant EcoTec pure en Vaillant EcoTec classic en de Vaillant EcoTec exclusive is Rovimax Totaal Installatie uw perfecte partner voor een comfortabel en warm wonen.