Badkamerwerkzaamheden.

Rovimax Totaal Installatie heeft een team met mensen die kleine bouwprojecten kunnen realiseren. We doen dit op met dezelfde werkwijze als we onze cv-ketels monteren. Kwaliteit en een heldere visie gecombineerd met duidelijke afspraken. We hebben diverse verbouwingen aangepakt en naar tevredenheid afgerond. Klussen die we regelmatig doen zijn badkamer/toilet verbouwingen, schilder/stuc projecten, kitwerkzaamheden. We kiezen onze projecten zorgvuldig uit, zodat we niet voor planningsproblemen komen, of klussen aanpakken die we dan niet kunnen waarmaken naar onze maatstaven. Heeft u een project waar wij iets in zouden kunnen betekenen? Dan kunt u contact opnemen met ons, en kunnen we een afspraak maken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Natuurlijk werkt Rovimax Totaal Installatie alleen met de best beschikbare materialen en gereedschappen. Dit allemaal voor een hoog afwerkingsniveau en een tevreden klant. Schilders/stucwerkzaamheden.

Rovimax Totaal Installaties heeft een goede schilder in huis die u huis zowel van binnen als van buiten kan voorzien van uitmuntend schilderwerk. We werken het liefst met Sikkens of Sigma. Dit voor een perfect eindresultaat en een lange levensduur. Binnenshuis kunnen we sauswerk afleveren van een hoog niveau. Dit vereist wel een goede stucadoor. Daarom kiezen onze klanten vaak voor zowel het stucwerk als het sauswerk bij Rovimax Totaal Installatie. Trappen, binnenkozijnen, deuren, spanten etc. Ook voor het lakwerk bent u aan het goede adres. Ook hier geldt weer, we komen kijken naar de werkzaamheden, maken duidelijke afspraken en bent u tevreden,  gaan we het project voor u realiseren. Ook onze schilder/stucadoor werkt alleen bij particulieren en is dus gewend om netjes op te ruimen en de overlast tot minimaal te beperken. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een afspraak en we komen bij u, op locatie, om de klus door te spreken.


Kitwerkzaamheden.

Kitten op hoogwaardig niveau, dat is een uitdaging. Rovimax Totaal Installatie heeft de beschikking over een kitter met hart voor het vak. Voor u badkamer, toilet, plinten van u vloer, niets is hem te gek. We werken ook hier met de beste materialen en u krijgt een gedegen advies om de kleurkeuze op locatie. Vaak heeft hij alle kleuren op voorraad en kan hij direct aan de slag. We hebben voor badkamers en toilet vaste scherpe tarieven. U badkamer voorzien van een kitnaad vol schimmel? We realiseren niet alleen nieuwe badkamers/toilets van nieuwe kit. Ook voor u oude badkamer kunt u bij ons terecht voor een nieuwe kitnaad. Vaak wordt er gedacht dat het kitwerk levenslang meegaat, dat is absoluut niet waar. Als u met verkeerde schoonmaak materialen te veld gaat, kan dit schade aanbrengen aan de kit. Meeste badkamerspecialisten geven maximaal 2 jaar garantie op de kitwerkzaamheden. Voor een lange levensduur is het noodzakelijk om de kit, om de paar jaar te vervangen. Heeft u interesse gekregen in onze kitwerkzaamheden? Neem contact op voor een afspraak, zodat we snel aan de slag kunnen.


 Reeds opgeleverde projecten.