Even kennismaken met de cv ketel specialist uit Amersfoort!

Rovimax.nl is een jong dynamisch bedrijf in de installatie branche. Een van onze specialiteiten is het leveren en monteren van nieuwe cv ketels, ongeacht welk merk of type.NEFIT, VAILLANT, REMEHA, INTERGAS, ATAG. Door al jaren actief in de installatietechniek te fungeren zijn wij bekend met alle nieuwste technieken en innovaties. We onderscheiden ons door snelle levering met vakkundige montage. Monteurs van Rovimax.nl worden regelmatig gevraagd om cv ketels te monteren door het hele land, voor de grote gerenomeerde bedrijven in de cv ketel branche. Hier maken we natuurlijk gebruik van zodat we kennis blijven houden van alle merken ketels en snel kunnen meeschakelen in innovaties binnen de branche. Dit allemaal om ons, nog beter, te kunnen vestigen in de markt.
Lever en montage afspraken altijd in overleg met uw als klant, we gebruiken 2 dagdelen, ochtend afspraak, of in de middag. Als u de order heeft geplaatst, wordt er, binnen 24 uur contact opgenomen voor het maken van een afspraak. We proberen altijd, op korte termijn, de nieuwe cv ketel te leveren en monteren, heeft u een spoed montage nodig, laat dat meteen weten, dan proberen we daar altijd een oplossing voor te vinden.


Passie voor ons vak

Op onze website zult u veel foto materiaal zien van cv ketels die door ons geleverd en geplaatst zijn, ook ziet u foto's van cv ketels die we hebben gemonteerd voor andere bedrijven, die ons regelmatig inhuren om cv ketels te plaatsen. Wij houden u graag op de hoogte van onze opgeleverde projecten door een blog bij te houden, hier omschrijven we de dagelijkse werkzaamheden van onze monteurs, zodat we u een kijkje kunnen geven in onze manier van werken, en u kunnen laten zien dat wij ons vak verstaan. Ook kunt u ons volgen op onze facebook pagina, hierdoor blijft u dagelijks op de hoogte van de nieuw, geplaatste cv ketels en de meest recente aanbiedingen op onze webshop.

Goed contact met onze klanten staat hoog in het vaandel, een persoonlijke benadering en een nette werkwijze bij u thuis is waar Rovimax Totaal Installatie voor staat. Door veel dagelijkse bezigheden met uw, als klant, te delen, hopen wij ons neer te kunnen zetten als een transparante, betrouwbare partij. Hierin is Rovimax Totaal Installatie zeker onderscheidend te noemen ten opzichte van onze concurrenten in de installatie branche.


Uw badkamer specialist voor uw nieuwbouwhuis of renovatie van uw bestaande badkamer!

Voor uw nieuwe badkamer of toilet bent u bij Rovimax Totaal Installatie aan het juiste adres. We hebben een compleet, op elkaar ingespeeld montage team beschikbaar die vakkundig en snel, uw droombadkamer bouwt! Van het slopen van uw oude badkamer, tot loodgieterswerk,tegelwerk,kitwerk,stucwerk en eventueel schilderwerk. Dit allemaal in een bedrijf met een aanspreekpunt die uw totale project begeleidt en tevens zelf meewerkt. Bij ons is klant nog koning en zullen we de tijd nemen om uw droombadkamer te installeren naar uw wens. Om alles perfect te laten verlopen werken wij alleen met materialen die door ons worden aangeleverd. We hebben te vaak problemen gezien met foute leveringen of materialen die niet kloppen als de badkamer al gesloopt is en daardoor vertragimg oploopt.Vaak onstaat er dan discussie tussen leverancier en installateur. Dit willen wij absoluut voorkomen! Heeft u toch een complete offerte liggen van een collega bedrijf?  Geen probleem, u kunt deze aan ons overleggen, zodat wij, via onze leverancier, uw alsnog een scherpe aanbieding kunnen doen, voor het door uw uitgekozen sanitair. Rovimax Totaal Installatie levert u dan het sanitair en de complete installatie voor uitstekende prijzen!