Rovimax Totaal Installatie, nog een ouderwets familiebedrijf, 3 generaties in een bedrijf!

Rovimax Totaal Installatie is een ouderwets familiebedrijf zoals je nog zelden ziet in onze branche. Met trots kunnen we u vertellen dat we nog steeds met 3 generaties werken binnen ons bedrijf! 
Door deze verschillende generaties samen te voegen, kunnen we ouderwetse kwaliteit leveren, met uitstekende service, vlijmscherpe prijzen en natuurlijk snelle levering en een vakkundige installatie van uw nieuwe cv ketel! Zit u in de kou en bent u direct toe een een nieuwe cv ketel? Rovimax Totaal Installatie zal er alles aan doen om u binnen 24 uur weer warm en comfortabel achter te laten!

Onze cv ketels monteren we het liefst in een straal van 75 km rond Amersfoort.  Rovimax Totaal Installatie is erkend dealer van de merken Vaillant en Intergas. We leveren en installeren natuurlijk ook andere merken. We vervangen ook uw cv ketel in regio Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem. Ook voor het vervangen met spoed van uw cv ketel is Rovimax.nl uw cv ketel specialist. Bekijk onze reviews en lees wat klanten vertellen.

✔ Scherpe prijzen inclusief All-In montage.
✔ Snelle levering en scherpe tarieven.
✔ Familiebedrijf met passie voor het vak.
✔ Altijd met 2 monteurs, u hoeft zelf niets te tillen.
✔ Geen voorkeur voor merk, u bepaald.
✔ Geen verplicht onderhoudscontract.
✔ Geen vaste maandbedragen.