Intergas cv ketels, nederlands product, kwaliteit en betaalbaar!


Het Nederlandse Intergas is opgericht in 1939 en produceert gasgestookte hoogrendementsketels voor particulier gebruik. De geschiedenis van het bedrijf wordt gekenmerkt door 50 jaar aan baanbrekende vernieuwing in verwarmingstechniek. De innovatiementaliteit van het bedrijf heeft geleid tot de ontwikkeling van de twee-in-een warmtewisselaar, die de basis vormt van alle ketelproducten van Intergas. Het ontwerp stamt al uit 1996, maar staat ook nu nog altijd op eenzame hoogte. Intergas is momenteel de grootste leverancier van gasgestookte cv-ketels in Nederland en de aanwezigheid in de rest van Europa groeit gestaag. De producten van Intergas zijn verkrijgbaar in Canada en de Verenigde Staten onder het merk IBC®.

Met ingang van 1 juni 2019 maakt Intergas deel uit van Rheem. Dit Amerikaanse bedrijf is het enige bedrijf ter wereld dat zowel producent is van verwarmings- als verkoelingssystemen, warmwateroplossingen, zwembadverwarming en commerciële koel- en vriessystemen. Daarnaast is Rheem de grootste producent van warmwater-oplossingen in Noord-Amerika. Met de overname hoopt Rheem meer slagkracht te krijgen op de Europese markt voor warmte- en warmwateroplossingen. Tegelijkertijd geeft het Intergas de mogelijkheid om nieuwe producten te ontwikkelen en uit te breiden naar andere markten en regio’s.

Intergas is momenteel de grootste Nederlandse fabrikant van cv-ketels en HR-ketels. Dit oer-Hollandse bedrijf staat al jaren bekend om haar betrouwbare cv-ketels. Eén van de redenen dat Rovimax Totaal Installatie veel cv-ketels van Intergas verkopen en installeren.

Met een Intergas cv-ketel haalt u duurzame Nederlandse topkwaliteit in huis. Intergas staat al jaren bekend om het hoge rendement van haar cv-ketels en staat al jaar en dag vooraan met haar technologische ontwikkelingen. Door de zuinige werking van de ketels dragen ze bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot. Rovimax Totaal Installatie en Intergas werken al jaren samen om u maximaal comfort te bieden. Bent u op zoek naar een hr-ketel met een hoog rendement en die ook duurzaam is? Dan is verwarming van Intergas de ideale oplossing

Wanneer u kiest voor een nieuwe Vaillant ketel bij Rovimax.nl, dan hoeft u nergens meer naar om te kijken. Doordat wij Intergas dealer zijn, kunnen wij de uitstekende garantie en service van Intergas doorzetten naar u, als consument.


Als u klikt op Intergas kunt u al onze scherpe aanbiedingen bekijken en uw nieuwe Vaillant, direct online bestellen en vakkundig laten installeren door onze vakbekwame monteurs.


Waar kunnen wij uw nieuwe Intergas cv ketel leveren en installeren?

Rovimax Totaal Installatie is gevestigd in Amersfoort. Wij installeren uw nieuwe Intergas cv ketel in een straal van 60 km om Amersfoort. Hierdoor kunnen we de regio"s, Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort voorzien van een nieuwe Intergas cv ketel. Voor uw nieuwe Intergas hre, Intergas HReco, Intergas Xtreme en Intergas Prestige, en de Intergas Kombi-compact, is Rovimax Totaal Installatie uw perfecte partner voor een comfortabel en warm wonen.