Waarom een vuilafscheider?

Vanaf 1 augustus 2015 is het verplicht om iedere cv ketel te voorzien van een A label pomp.

Deze A label pompen hebben hun A label gekregen door het toepassen van magnetisme met een ingebouwde magneet. Hij is door deze magneet energiezuiniger geworden.

Het kan zijn dat deze magneet corrosiedeeltjes aantrekt wat de levensduur van de pomp aanzienlijk verkort. Een vuilafscheider kan dit oplossen.

Maar daarnaast is een vuilafscheider ook belangrijk om minder zuurstof in de leidingen te krijgen. Zuurstof gaat een reactie aan met metaal met corrosie en roest tot gevolg. Deze deeltjes kunnen uw pomp beschadigen. Als er donker water uit uw radiator komt bij het ontluchten is dat al een teken dat er corrosie ontstaan is.

Minder vuil en lucht in uw leidingen voorkomt tevens vreemde geluiden, zorgt voor minder rendementsverlies, meer confort , lagere stookkosten en een verlenging van de levensduur van uw cv installatie.

Rovimax Totaal Installatie raadt u zeker aan om een vuilafscheider te plaatsen, maar het is niet verplicht.
Om de situatie bij u thuis goed in te schatten, zouden we graag een foto willen ontvangen van de huidige cv ketel en dakdoorvoer om de installatie van uw nieuwe cv ketel goed te kunnen beoordelen. U kunt deze het beste versturen via onze App toets, snel een gemakkelijk!vuilafscheider plaatsen, monteren vuilafscheider , kopen vuilafscheider Amersfoort, Amsterdam, Utrecht
installatie Vuilafscheider, kopen vuilafscheider, plaatsen vuilafscheider Utrecht, Amersfoort, Amsterdam
vuilafscheider kopen, Vuilafscheider installeren, vuilafscheider kopen, Amsterdam, Utrecht Amersfoort, Rovimax.nl