Rovimax.nl, uw cv ketel specialist in verschillende merken

Rovimax Totaal Installatie werkt met verschillende merken cv-ketels en heeft eigenlijk geen voorkeur. Slechte cv-ketels bestaan eigenlijk niet meer. Soms is het handig om bepaalde merken uit te wisselen, en dan niet om te bouwen naar een ander merk. Dit, omdat de leidingen en de dakdoorvoer dan vaak al op de juiste locatie aanwezig zijn en het minder ingrijpend is om de cv-ketel te vernieuwen. Tegenwoordig maken ze zeer compacte hr-ketels, het kan dus ook een keuze zijn om een veel kleinere hr-ketel te monteren en dan meer ruimte over te houden. Hangt de cv-ketel nu in de keuken of slaapkamerkast, dan is het raadzaam om voor een zo stil mogelijke hr-ketel te gaan. Rovimax Totaal Installatie kan uw natuurlijk perfect adviseren, welke hr-ketel in uw situatie, het best tot ze recht komt!


Over Remeha

Het Nederlandse Remeha is al jaren actief als innovatief bedrijf voor de productie van o.a. cv-ketels.Voor Rovimax Totaal Installatie dan ook een rede om Remeha op te nemen in ons assortiment. Remeha cv ketels zijn in Nederland zeer bekend, met name door de Remeha ketel prijzen. Een Remeha cv ketel kopen is niet langer moeilijk, dit kan je zeer eenvoudig online bestellen bij Rovimax.

Met een Remeha cv-ketel ben je verzekerd van betrouwbaarheid en uitstekende prestaties. Voor een onbezorgde warmte- en warmwatervoorziening.


Over Vaillant

Vaillant cv ketel is een kwaliteitsketel. Rovimax Totaal Installatie staat voor kwaliteit en is dus ook voorstander van de nieuwe serie van Vaillant. De nieuwe vaillant hr ketel, de EcoTEC plus is gekozen als beste koop. Als onderdeel van de internationale Vaillant Group maakt Vaillant Nederland deel uit van de grootste cv-ketelfabrikant van Europa. Met de moderne techniek van Vaillant ben je verzekerd van optimaal comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing van energiekosten.  Vaillant is dan ook het bekendste merk voor comfortabel wonen in Nederland. De nieuwe Vaillant ecotec of vaillant ecotec plus bestel je nu snel en eenvoudig bij Rovimax.


Over Intergas
Intergas hr ketel of een Intergas vr ketel is zeer betrouwbaar. De cv ketels hebben geen 3-wegklep en zijn daardoor niet storingsgevoelig en gunstig voor de EPC norm. Rovimax Totaal Installatie werkt al jaren met intergas en merkt zeker dat de Intergas ketels relatief weinig storingen geven op jaarbasis.
De hoge rendement cv-ketels bestaan al jaren. Het was echter Intergas die als eerste kwam met dubbel HR: hoog rendement op zowel verwarming als warm water. Deze Dubbel HR technologie, voor het eerst toegepast in de Kombi Kompakt HR, is uiteraard ook toegepast in de Prestige. Allen te bestellen bij Rovimax.


Over Nefit

Nefit Cv ketels zijn een begrip in Nederlandse huishoudens. 30 jaar geleden ontwikkelde Nefit de eerste hoogrendement HR-ketel ter wereld en zette de stap naar duurzame verwarmingsoplossingen. Sindsdien is Nefit wereldwijd de voorloper van zuinige Cv-ketels. Rovimax Totaal Installatie is zelfs nog bekend met de voorganger van Nefit, Buderus, wat later veranderd is in Nefit. Nefit is de Europese marktleider van gasgestookte HR-ketels, Nefit, staat garant voor een lange levensduur tegen lage onderhoudskosten. De producten van Nefit zijn bij Rovimax gemakkelijk online te bestellen.


Over ATAG

ATAG cv ketels bij Rovimax Totaal Installaties. De ATAG hr ketel is inmiddels een aantal malen gekozen als beste koop. Rovimax Totaal Installatie speelt natuurlijk in op de hoge scores van ATAG bij de consumentenbond.  De vraag naar een ATAG cv ketel neemt hierdoor toe, waarbij gezegd moet worden dat dit natuurlijk niet alleen met een test te maken heeft, maar met name met de gebruikers ervaringen van een ATAG cv. De ATAG cv-ketels uit de A-serie zijn ontwikkeld om met zo min mogelijk energieverbruik optimaal comfort te leveren. Je kan bij ons ook terecht voor ATAG producten.