Rovimax Totaal Installatie, uw cv ketel specialist! Van kopen tot vakkundige installatie!

Rovimax.nl is de specialist in het leveren en monteren van uw nieuwe cv-ketel. Scherpe aanbiedingen en snel monteren is ons streven. In ons shop gedeelte kunt u makkelijk een kiezen tussen de verschillende ketels. We hebben onze producten voorzien van technische informatie om u een goede keuze te kunnen laten maken. Wij installeren alle A-merken cv ketels, en hebben ook ervaring met alle merken. Wij verkopen en monteren in verhouding meer Vaillant en Intergas cv ketels omdat we daar dealer van zijn en goede ervaring mee hebben.

✔ Scherpe prijzen inclusief All-In montage.
✔ Snelle levering. 
✔ Vakmensen met passie voor het vak.
✔ Persoonlijk advies.
✔ Geen voorkeur voor merk, u bepaald.
✔ Geen verplicht onderhoudscontract.
✔ Geen vaste maandbedragen.
✔ Direct uw bestelling met montage online te plaatsen.

Onze transparante prijssamenstelling zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent als u uw nieuwe cv-ketel aanschaft bij Rovimax Totaal Installatie. De materialen, samen met montage, bepalen de prijs. Een onderhoudscontract is dus niet verplicht. We zien in onze markt dat bedrijven adverteren met prijzen, inclusief verplichte onderhoudscontracten met vaste bedragen per maand. Op het eerste gezicht lijken deze aanbiedingen voordelig, maar om een goede vergelijking te maken zult u dit dus even moeten doorberekenen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten bij Rovimax Totaal Installatie.
Vanaf 10,99 per maand kunt u een onderhoudsplan afsluiten na het monteren van uw nieuw, door ons geplaatste cv ketel. Dit onderhoudscontract loopt twee jaar door en kunt u na die periode maandelijks opzeggen. U bent dan verzekerd van comfortabel en warm wonen!

Direct contact via whats-App