Over Vaillant

Vaillant cv ketel is een kwaliteitsketel. Rovimax Totaal Installatie staat voor kwaliteit en is dus ook voorstander van de nieuwe serie van Vaillant. We leveren en monteren veel Vaillant ketels door heel Nederland. De nieuwe vaillant hr ketel, de EcoTEC plus is gekozen als beste koop. Als onderdeel van de internationale Vaillant Group maakt Vaillant Nederland deel uit van de grootste cv-ketelfabrikant van Europa. Met de moderne techniek van Vaillant ben je verzekerd van optimaal comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing van energiekosten.  Vaillant is dan ook het bekendste merk voor comfortabel wonen in Nederland. De nieuwe Vaillant ecotec of vaillant ecotec plus bestel je nu snel en eenvoudig bij Rovimax.nl.


Over Intergas

Intergas hr ketel of een Intergas vr ketel is zeer betrouwbaar. De cv ketels hebben geen 3-wegklep en zijn daardoor niet storingsgevoelig en gunstig voor de EPC norm. Rovimax Totaal Installatie werkt al jaren met intergas en merkt zeker dat de Intergas ketels relatief weinig storingen geven op jaarbasis.
De hoge rendement cv-ketels bestaan al jaren. Het was echter Intergas die als eerste kwam met dubbel HR: hoog rendement op zowel verwarming als warm water. Deze Dubbel HR technologie, voor het eerst toegepast in de Kombi Kompakt HR, is uiteraard ook toegepast in de Prestige. Allen te bestellen bij Rovimax.


Over Nefit

Nefit Cv ketels zijn een begrip in Nederlandse huishoudens. 30 jaar geleden ontwikkelde Nefit de eerste hoogrendement HR-ketel ter wereld en zette de stap naar duurzame verwarmingsoplossingen. Sindsdien is Nefit wereldwijd de voorloper van zuinige Cv-ketels. Rovimax Totaal Installatie is zelfs nog bekend met de voorganger van Nefit, Buderus, wat later veranderd is in Nefit. Nefit is de Europese marktleider van gasgestookte HR-ketels, Nefit, staat garant voor een lange levensduur tegen lage onderhoudskosten.Er zijn vele modellen en thermostaten beschikbaar in het uitgebreide Nefit assortiment. Laat u dan ook uitvoerig informeren over welke Nefit het best tot ze recht komt bij u thuis. De producten van Nefit zijn bij Rovimax.nl gemakkelijk online te bestellen.


Over ATAG

ATAG cv ketels bij Rovimax Totaal Installaties. De ATAG hr ketel is inmiddels een aantal malen gekozen als beste koop. Rovimax Totaal Installatie speelt natuurlijk in op de hoge scores van ATAG bij de consumentenbond.  De vraag naar een ATAG cv ketel neemt hierdoor toe, waarbij gezegd moet worden dat dit natuurlijk niet alleen met een test te maken heeft, maar met name met de gebruikers ervaringen van een ATAG cv. De ATAG cv-ketels uit de A-serie zijn ontwikkeld om met zo min mogelijk energieverbruik optimaal comfort te leveren. Je kan bij Rovimax.nl uitstekend terecht voor het leveren en monteren van uw nieuwe ATAG cv ketel. Ook kunt u bij ons de bijpassende ATAG thermostaten aanschaffen. De ATAG One thermostaat is momenteel het parade paardje van ATAG. Voor uw nieuwe ATAG, Rovimax.nl.


Over Remeha

Het Nederlandse Remeha is al jaren actief als innovatief bedrijf voor de productie van o.a. cv-ketels.Voor Rovimax Totaal Installatie dan ook een rede om Remeha op te nemen in ons assortiment. Remeha cv ketels zijn in Nederland zeer bekend, met name door de Remeha ketel prijzen. Een Remeha cv ketel kopen is niet langer moeilijk, dit kan je zeer eenvoudig online bestellen bij Rovimax.nl.

Met een Remeha cv-ketel ben je verzekerd van betrouwbaarheid en uitstekende prestaties. Voor een onbezorgde warmte- en warmwatervoorziening. Rovimax.nl levert en plaatst ook de thermostaten van het merk Remeha. Dit voor een perfect werkend comfort systeem in uw woning.