cv ketel installatie Utrecht


cv ketel Utrecht Intergas hre. Rovimax.nl

Voor het vervangen van uw nieuwe cv ketel in Utrecht bent u bij Rovimax.nl aan het juiste adres. De monteurs van Rovimax.nl rijden regelmatig naar Utrecht om daar een nieuwe cv ketel te plaatsten. Ook in Leidsche Rijn hebben we al vele nieuwe cv ketels geplaatst en klussen geklaard. Als onze monteurs in de fraaie binnenstad van Utrecht komen om uw cv ketel te monteren, houdt dan rekening met het vrijhouden van een parkeerplek, en eventuele parkeerkosten. Rovimax.nl raadt ten allentijde aan om de dakdoorvoer, waar mogelijk mee te vervangen tijdens het plaatsen van uw nieuwe cv ketel in Utrecht.

Ook in Utrecht plaatsen we verschillende merken cv-ketels, bijvoorbeeld Nefit, Atag, Vaillant, Remeha, Intergas. Bekijk in de webshop onze scherpe aanbiedingen. We plaatsen veel Intergas Xtreme, Intergas Hre, Vaillant EcoTec plus, Vaillant EcoTec pure, Nefit Proline cv ketels in Utrecht en omstreken. We kunnen natuurlijk ook andere type leveren en monteren. Ook uw dakdoorvoer kunnen wij vervangen tegen scherpe tarieven, en we plaatsen graag een vuilafscheider voor een langere levensduur van uw nieuwe cv ketel in Utrecht. 

Rovimax.nl is uw cv ketel specialist in Utrecht en omstreken, ook in Zeist, Houten, Amersfoort en Eemnes is Rovimax.nl uw cv ketel specialist.