cv ketel Utrecht


cv ketel Utrecht Intergas hre. Rovimax.nl

Voor het vervangen van uw nieuwe cv ketel in Utrecht bent u bij Rovimax.nl aan het juiste adres. De monteurs van Rovimax.nl rijden regelmatig naar Utrecht om daar een nieuwe cv ketel te plaatsten. Ook in Leidsche Rijn hebben we al vele nieuwe cv ketels geplaatst en klussen geklaard. Als onze monteurs in de fraaie binnenstad van Utrecht komen om uw cv ketel te monteren, houdt dan rekening met het vrijhouden van een parkeerplek, en eventuele parkeerkosten. Rovimax.nl raadt ten allentijde aan om de dakdoorvoer, waar mogelijk mee te vervangen tijdens het plaatsen van uw nieuwe cv ketel in Utrecht.

Ook in Utrecht plaatsen wij verschillende merken cv ketels waaronder, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant, Atag. Populaire cv ketels zijn momenteel de Intergas hre en de Vaillant ecoTec pure. Ook de Nefit proline serie en de Intergas Xtreme plaatsen we veel in Utrecht.

Rovimax.nl is uw cv ketel specialist  in Utrecht en omstreken, ook in Maarssen, Maarssenbroek, Vleuten, De Meern is Rovimax.nl uw cv ketel specialist.