Installatie cv ketel Dalfsen

Gepubliceerd op 6 oktober 2022 om 10:25

Montage van een Remeha Avanta in Dalfsen


Cv, ketel Amersfoort spoed, Spoedmontage cv ketel, Vakkundige installatie, Snelle montage, Cv ketel kopen Amersfoort, Cv ketel Montage Amersfoort, Cv ketel Plaatsen Amersfoort, Cv ketel vervangen Amersfoort, Cv ketel installatie Amersfoort, Nieuw cv ketel

Vanmorgen zijn de monteurs van Rovimax vroeg naar Dalfsen vertrokken om een mooie cv ketel klus af te ronden. Bij deze klant hebben we een nieuwe energiezuinige cv ketel van het merk Remeha gemonteerd. Als u opzoek bent naar een energiezuinige en betrouwbare ketel in Dalfsen dan is de Vaillant Ecofit pro cw5 de ideale optie. Met deze cv ketel weet u zeker dat u voldoende capaciteit heeft om tegelijk gebruik te maken van 2 warm waterpunten zoals de douche en de keukenkraan. We kunnen natuurlijk ook een cv ketel plaatsen met iets meer slagkracht, de Vaillant ecotec classic cw5 is dan een topper in de markt, met deze cv ketel kunt u bijvoorbeeld comfortabel een bad vullen. Bij beide cv ketels kunnen we gratis een bijpassende thermostaat plaatsen, de calormatic 350. Zo weet u zeker dat u cv systeem optimaal functioneert. We hebben ook de rookgasafvoer, in deze situatie de geveldoorvoer vervangen. Door het vervangen van de geveldoorvoer voldoet de cv installatie aan de gestelde normen en is de installatie helemaal bij de tijd. 

We monteren in Dalfsen ook veel cv ketels van andere merken zoals Intergas en Vaillant. Rovimax is uw cv ketel specialist in Dalfsen en omliggende plaatsen zoals Zwolle en Kampen.«   »