Vervangen cv ketel Zwolle

Gepubliceerd op 7 oktober 2022 om 12:39

Installatie van een Ecotec classic in Zwolle


Cv, ketel Amersfoort spoed, Spoedmontage cv ketel, Vakkundige installatie, Snelle montage, Cv ketel kopen Amersfoort, Cv ketel Montage Amersfoort, Cv ketel Plaatsen Amersfoort, Cv ketel vervangen Amersfoort, Cv ketel installatie Amersfoort, Nieuw cv ketel

Vandaag zijn 2 monteurs van Rovimax naar Zwolle gereden om een mooie cv ketel klus op te leveren. Bij deze klant hebben we een nieuwe energiezuinige cv ketel van het betrouwbare merk Vaillant gemonteerd. Vaillant staat bekend om zijn betrouwbaarheid en degelijkheid. Als u opzoek bent naar een energiezuinige en betrouwbare ketel in Zwolle dan is de Vaillant Ecofit pro cw5 de ideale optie. Met deze cv ketel weet u zeker dat u voldoende capaciteit heeft om tegelijk gebruik te maken van 2 warm waterpunten zoals de douche en de keukenkraan. We kunnen natuurlijk ook een cv ketel plaatsen met iets meer slagkracht, de Vaillant ecotec plus cw5 is dan een topper in de markt, met deze cv ketel kunt u bijvoorbeeld snel een bad vullen. Bij beide cv ketels kunnen we gratis een bijpassende thermostaat plaatsen, de calormatic 350. Zo weet u zeker dat u cv systeem optimaal functioneert. We hebben ook de rookgasafvoer, in deze situatie de dakdoorvoer vervangen. Door het vervangen van de dakdoorvoer voldoet de cv installatie aan de gestelde normen en is de installatie helemaal bij de tijd. Naast het leveren en plaatsen van een nieuwe cv ketel en dakdoorvoer hebben we ook, een door ons vaak geadviseerd onderdeel mogen plaatsen, de vuilafscheider. De vuilafscheider is een onderdeel dat we veel plaatsen, de vuilafscheider filtert namelijk vuildeeltjes uit het cv water. Hierdoor slijt de pomp van de cv ketel minder snel en verlengd u de levensduur van uw cv installatie.

We monteren in Zwolle ook veel cv ketels van andere merken zoals Intergas en Nefit. Rovimax is uw cv ketel specialist in Zwolle en omliggende plaatsen zoals Dalfsen en Kampen.«   »